Kickis paprikakyckling
Publicerat: juni 18, 2013 Sparat under: Alla huvudrätter, Vid HYFSAD dagsform | Tags: Kyckling Lämna en kommentar4 portioner. Rätten innehåller 1/2 kolhydrat per 100 gram.
Ingredienser:
- 1 röd paprika
- 3-4 kycklingfilér (ca 1100 gram)
- 1/2 gräddädel (ost)
- ca 2 dl grädde
- 2-3 dl riven ost
- dragon
- salt och peppar
Gör så här:
- Sätt ugnen på 200 grader.
- Skär kycklingen i centimeterstora bitar.
- Skär paprikan i stora strimlor.
- Fräs kycklingen i smör och krydda.
- Lägg kycklingen i en ugnsform.
- Fräs paprika i stekpannan.
- Häll också i grädden i stekpannan och smula i ädelosten.
- Småputtra så osten blandas ut och smälter. Puttra tills du är nöjd med tjockleken på såsen.
- Häll såsen över kycklingen i formen.
- Strö riven ost över.
- Grädda ca 10-15 minuter på 200 grader, till det fått lite färg.
Även fast jag inte kan äta paprikan och petar bort den, så gör jag den här rätten. Paprikan sätter nämligen en väldigt smak på rätten…